5ήμερη κλασσική ξενάγηση στην Ελλάδα

Πρόγραμμα

Κόρινθος – Μυκήνες – Επίδαυρος – Ναύπλιο – Ολυμπία – Δελφοί

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από την Αθήνα μέσω της νέας Εθνικής Οδού για τον Ισθμό της Κορίνθου (σύντομη στάση). Η διαδρομή περνάει από την Αρχαία Κόρινθο και συνεχίζει προς τις Μυκήνες (επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο). Επίσκεψη στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Διανυκτέρευση στο γραφικό Ναύπλιο.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: Πρωινή αναχώρηση για την Ολυμπία μέσω της Μεγαλόπολης της Τρίπολης. Επίσκεψη στο Θυσιαστήριο του Δία, τον τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας. Διανυκτέρευση στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, Ολυμπία.

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ: Πρωινή αναχώρηση για το Ρίο μέσω της Πάτρας, διάσχιση του Κορινθιακού κόλπου με φεριμπότ προς το Αντίρριο. Ταξίδι οδικώς προς τη Ναύπακτο και από εκεί μέσω του νέου παραλιακού δρόμου προς τους Δελφούς.

Επίσκεψη στο αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών με τα μοναδικά αγάλματα του Ηνίοχου και της Σφίγγας των Ναξίων. Διανυκτέρευση στους Δελφούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ: Επιμέρους επίσκεψη σε αξιοθέατα των Δελφών για να ολοκληρωθεί η ξενάγηση. Επιστροφή στην Αθήνα με σύντομη στάση στο γραφικό χωριό της Αράχωβας, χτισμένο στην νότια πλαγιά του Παρνασσού και γνωστό για τα όμορφα χειροποίητα χαλιά και σκεπάσματά του καθώς επίσης και για το κρασί και το τυρί που παράγει.

ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ: Επίσκεψη στα αναρίθμητων ετών μοναστήρια που στέκονται στην κορυφή των τεράστιων βράχων στα Μετέωρα. Επιστροφή στην Αθήνα μέσω των Τρικάλων, της Λαμίας, των Θερμοπύλων (επίσκεψη) και των Kαμμένων Βούρλων.

Εναρξη

δσφσδφ σδφ σδφσ

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

δφγδ γδφ γδφ δφ γδ
Athens
10°
few clouds
Υγρασία: 100%
Άνεμος: 1m/s ΒΑ
Ανώτερη 13 • Κατώτερη 10
17°
ΤΡ
16°
ΤΕ
17°
ΠΕ
17°
ΠΑ
Weather from OpenWeatherMap
 
Book Now
Ξενάγηση:*
Αναχώρηση:*
Σημείο αναχώρησης:
Σημειο Αναχώρησης:*
Προορισμός:*
Σημείο προορισμού:
Σημείο Προορισμού:*
Ημερομηνία:*
Ώρα:*
 : 
Με επιστροφή:*
Αυτοκίνητο:*

Mercedes S-class

Mercedes E-class

Mercedes V-class

Vito

Άτομα:*
Έξτρα επιλογές:
Όν/μο:*
E-mail:*
Έξτρα απαιτήσεις:
Κωδικός ασφαλείας: