μόνο το καλύτερο για εσάς!

Η Pappas Luxury Transportation προσφέρει μια ποικιλία τύπων αυτοκινήτων, ώστε να μπορείτε να διαλέξετε το όχημα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας . Ανεξάρτητα από το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε , θα γευτείτε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση μέσα απο την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των πολυτελών αυτοκινήτων, με την βοήθεια των έμπειρων και επαγγελματιών οδηγών μας.

First Class

Τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας διαθέτουν φωτισμό τεχνολογίας Led και εσωτερική επένδυση με φυσικό ξύλο προσδίδοντας πολυτελές design. Τα μοναδικά συστήματά τους πρσφέρουν ανέσεις και χαλάρωση για επιβάτες που αναζήτουν μετακινήσεις υψηλών προδιαγραφών!

max. 3 | max. 2

Αυτοκίνητα κατηγορία: Mercedes S-class, BMW 7 Series.

Business Class

Τα οχήματα κατηγορίας E-Class αποτελούν την πρώτη επιλογή όσον αφορά τη μοναδική αισθητική τους και την υψηλή πολυτέλεια που παρέχουν προσφέροντας ταυτόχρονα σιγουριά μέσα από τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

max. 3 | max. 2

Αυτοκίνητα κατηγορία: Mercedes E-class

Business Van

Το ταξίδι με τα Mercedes Business-Van αποτελεί μια ξεκούραστη εμπειρία χάρη στην έξυπνη φιλοσοφία ευρυχωρίας που εφαρμόζεται στο εσωτερικό του. Ασφάλεια και άνεση συνδυάζονται μοναδικά για να προσφέρουν ένα ήρεμο και ξεκούραστο ταξίδι.

max. 7 | max. 8

Αυτοκίνητα κατηγορία: Mercedes V-class, Mercedes Vito.

SUV

Μέρος του στόλου μας αποτελούν τα πολυτελή SUV. Ευελιξία, άνεση και ασφάλεια υπόσχονται ένα ταξίδι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

max. 4 | max. 4

Αυτοκίνητα κατηγορία: Land Rover, Range Rover, Porsche Cayanne.