επειδή η πολυτέλεια απλά σας αξίζει!

H Pappas Luxury Transportation είναι η πλέον αξιόπιστη εταιρία πολυτελούς μετακίνησης στην Ελλάδα. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1974 και εκ τότε παρέχει αξιόπιστες και έμπιστες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Η πολυετής εμπειρία στον τομέα της μετακίνησης, το μεγάλο εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η μεγάλη λίστα πελατών και projects που έχουμε αναλάβει καθώς και το άριστο επίπεδο υπηρεσιών που παρέχεται από το πλήρωμά μας, έχουν δημιουργήσει τη φήμη μας ως η πλέον αξιόπιστη εταιρία μεταφορών για VIPs και όχι μόνο.

H εταιρία Pappas Luxury Transportation εγγυάται την άνετη και ασφαλή μεταφορά σας καθώς και των καλεσμένων σας, στους προορισμούς της επιλογής σας, πάντα με διαθέσιμες προτάσεις κατάλληλες για τις ανάγκες σας, και όλα αυτά μέσα στο πλαίσια μιας άριστης εξυπηρέτησης, με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα.

Είμαστε περήφανοι για τις άψογες συνεργασίες μας με μία μεγάλη γκάμα επιφανών φορέων και θεσμών. Ενδεικτικοί συνεργάτες που απολαμβάνουν τις πολυτελείς μας υπηρεσίες είναι το Υπουργείο Εξωτερικών, Πρεσβείες (Βρετανίας, Κινεζική, Ιταλική, Αμερικάνικη, Κατάρ, Σουηδική κτλ.), ναυτιλιακές εταιρίες, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η Τουρκική Ένωση Ποδοσφαίρου, το μουσείο της Ακρόπολης, η UNESCO, το ίδρυμα Ωνάση, διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.

Η εταιρία μας είναι σε θέση να καλύψει ένα μεγάλο εύρος αναγκών μεταφοράς και μετακίνησης, καλύπτοντας από μεμονωμένα πρόσωπα έως και όσα άτομα χρειάζεται, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της περίπτωσης και το επιθυμητό δρομολόγιο. Έχοντας έναν εκτενή στόλο οχημάτων καθώς και άλλα μέσα μεταφοράς στη διάθεσή μας, όπως yachts και ιδιωτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα, μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μέσα από το παράθυρο μιας πολυτελούς λιμουζίνας ο κόσμος φαίνεται καλύτερος. Μοιραστείτε μαζί μας την ικανοποίηση της καλοσχεδιασμένης, άνετης και ασφαλής μετακίνησης που προσφέρουν οι έμπειροι οδηγοί μας με τα τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητα του στόλου μας.

Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Athens
15°
11°
ΤΡ
9°
ΤΕ
10°
ΠΕ
10°
ΠΑ
10°
ΣΑ
  • NYT Business
  • NYT Sport

An anti-Islamic image created by a Kremlin-connected group has proved hard to kill, an indication of [...]

The electric multicooker is a true viral phenomenon. We went to the company’s Canadian headquarters [...]

Netflix and Spotify have turned their users’ habits into marketing campaigns to the delight of some. [...]

Already struggling with its workload, the agency must start adapting systems to the new tax code whi [...]

Both houses of Congress are expected to take up the tax bill, and economists expect that consumer sp [...]

In a statement that made no reference to the accusations he faces, Richardson said he would sell the [...]

For two decades in the N.B.A., Bryant was almost singular in his intensity. And on Monday night, the [...]

Pittsburgh had been looking forward to this game for 11 months. But what looked like a breakthrough [...]

The Lomachenko-Rigondeaux fight showed how ESPN and Top Rank will try to make boxing a thing again. [...]

There were not many true upsets in Week 15, but the Jaguars, Saints and Panthers all showed they wil [...]

Share This